ma ajde sto je ruzan, al FAKAT ima ocajnu sliku. da se razumjemo, nisu ni drugi monitori cvijece, al jednostavno ne mogu prezalit cinjenicu da je stvoren toliki hype oko tog odziva signala na monitoru!
moj sony je kosto 2000 kuna, vidio sam ga kad sam iso kupit 970p koji je kostao 3150. totalno sam se razocarao u sve druge monitore pa sam odlucio iskesirat dodatnih 1000 kuna za 970p, iako mi to bas i nije lako padalo. kad sam usao u ducan i pogledao ovaj sony u odnosu na 970icu nisam mogo uocit neke velike razlike. jednako dobar kut gledanja, boje zive i jasne, sve super. vrlo mala, gotovo nikakva razlika u slici. jedino sto je 970ica 5ms a sony 16. bila je dilema, dodatnih 10 ms ili 1000 kuna? kao sto pogadjate dilema nije dugo trajala

uzeo sam si fino sonya i logitech z2300.
ono sto mene iritira da se takvi monitori, malo veceg odziva i 5 puta bolje slike vise ne proizvode. cak je i zamjenski sonyev model totalno sranje. ista stvar ko i ostali monitori u tom cjenovnom rangu. zasto? jer priglupi prosjecni musterija vidi samo onu magicnu brojku u ms-u koja mu u krajnjoj linija ama bas NAJMANJE znaci od svih karakteristika.