moram nešto dopisati...
baš jučer bio u technomaxu, i detaljno proučavao sve izložene modele...
Ne bih se složio sa navedenim da svi modeli koji su izloženi po trgovinama imaju katastrofa sliku, jer ako i jesu spojeni svi na isti splitter ili što već, kako objašnjavate da pojedini modeli imaju puno bolu sliku nego onaj odmah pokraj njega?
meni je jučer oduševio jedan Samasung 32", koji je okolo sebe imao i Sharpa, Philipsa, i ne znam što još, ali je imao DEFINITIVNO najbolju sliku. (vrtio se onaj DEMO skijaši, i te pizdarije)
može se svakako vidjeti i po trgovinama kakvu koji model ima sliku, jer ako on uspijeva iz "lošeg" signala iz splitera, ili čega već, izvuć i napraviti dobar prikaz, znači da u sebi već ima bolju elektroniku...
A i mi ne znamo kako su izložbeni primjerci spojeni, ovo je sve nagađanje.
Recimo, plug and play u savskoj, Loewe uređaji, ima ih izloženo jedno 20komada, i SVAKI model ima svoj DVD player. Ovo znam jer poznam gazdu, a i vidio sam ih
Ali me ovo zasmetalo! Gledam ja tako cijene i modele, kad ono vidim: NAdoplata za 3 godine garancije 2000kn, za 5 govdina garancije 6000kn...
PA YEBEM MU, DA LI TA SRANJA ŠTO KOŠTAJU PO 15-20 K KN, NEMAJU VIŠE OD GODINU DANA GARANCIJE??!!