Tema: koji mish
View Single Post
Staro 24.09.2003., 19:45   #25
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Re: Re: ja sam jako ponosan....

Citiraj:
Originally posted by Elven
sve kaj imam za rec je:
Hocu to, hocu to, hocu to!!!

Dobro bi mi pasalo uz kuciste
pa zar i ti monopolistu jedan? kaj bi ti šefovlje reklo da te čuje?

sad moji biseri:
ja fakat imam priliku raditi na svemu i svačemu i moram priznati da je logitech MX700 nešto NAJBOLJE. vrhunski je i to je jednostavno to. strašan je skok s MX500 na MX700 i kada bih imao tolike pare, sigurno bih si ga upiknuo za po doma. tipkovnice također. samo logitech (iako imam 3 godine star keytronic i keymouse)

nadalje: microsoft tipkovnice i miševi su ok, ali wireless nikako!
scena: ja na terenu montiram stroj vrijedan 25k kuna koji sam prethodno sastavio. i u čemu je stvar? sve sam predinstalirao, postavio i sve to... osim hp printer/scanner/kopirka, ms wireless tipkovnice i miša, te konfiguracije DSL-a. i kaj sad? prvo ubacim cd od hp-a i sve se super installa. restartam i idem instalirati IntelliMouse i isto to od tipkovnice. sve ok prođe, restartam. i vidi čuda ! tipkovnica i miš više ne rade, a printer ne vidi :confused: katastrofa! i onda se kompić i ja hljebemo 2 sata pred tim ženskama i brukamo kak nemremo to postavit, a rekli smo da je gotovo za pol ćuke. užas! i na kraju poludim, zovem MS tech support i psujem ljudima mater sam zato da ženske vide da nisam kriv. i još me raspigaju s tvrdnjom da je to sve apsolutno kompatibilno sa svime. uglavnom, frend se pol sata kasnije u tisućitom odlasku u safe mod skrumpo i instalirao neke petstote drivere za tipkovnicu i miša pa je sve dobro završilo. odlogirali smo se 2 sata nakon završetka radnog vremena. uuuuužaaaass!
tak da ono... ko ima para ne MS, nego logitech. fakat su genijalni.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote