Tema: NVIDIA G80
View Single Post
Staro 04.12.2006., 23:46   #128
drago7
Guest

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Sky Pregled postova
@ Zvijerko: Ja nikome ne skačem po glavi niti se svađam. Dapače, ovo je bio moj prvi post na tu temu. S druge strane, pokušaj prebrojiti koju količinu postova na temu 8800GTX je drago napisao i u kojem tonu. Kad to učiniš, vjerujem da ćeš shvatiti s koje strane vjetar puše.
@ Neven: Sunce moje, nemoj ni pokušavati sa mnom ulaziti u raspravu, i ti i ja dobro znamo kako će to završiti. Ono što sam mislio reći, rekao sam. A sama činjenica da si moj post shvatio na način na koji si shvatio samo govori o onim duhovnim osobinama koje sam natuknuo. Mene ne zanima da li si kupio jednu, dvije ili sedam grafi od 5k kuna, dapače, želim svakome na ovom forumu da si može priuštiti takvih deset grafi svaki mjesec. Ono što mene žalosti je da usprkos činjenici što si kupio najskuplju grafu, ti visiš po forumima, radiš od sebe redikula i ne koristiš svoju investiciju, za koju, kako kažeš, dao si svoju plaću. Na tvom mjestu, kad si već takav zagriženi poklonik računalne zabave, ja se ne bi odvajao od igara. Ali bojim se da ipak nisi takav fanatik nego si kupio grafu da bi se malo pravio važan, malo pokazao tu nekim PCEXovcima i Linksovcima tko je glavni Baja u selu, a igranje ti nije ni na kraj pameti. Viđam takve svaki dan, imaju bijesne aute i motore, ali ih ne znaju iskoristiti nego im služe samo za šminku, poziranje i pametovanje o tehničkim karakteristikama. Ono što je bar kod njih dobro je da se tu i tamo koja sponzoruša zalijepi za makinu, a što možeš sa grafom? Prema tome, razmisli malo o ovome što sam rekao i produži dalje, jer još nisam ni počeo trošiti municiju.: hello2 :
Nemoj da te nešto žalosti, budi vesel i sretan, to je puno važnije nego da te žalosti kaj sam ja prodo jednu, a kupio drugu karticu.
drago7 je offline