Citiraj:
Autor Sky
Zato jer je prodao 1900XT da bi kupio 8800GTX. A sve igra na 19" LCD-u. Jel shvaćaš sada?  Ja apsolutno podržavam da netko tko sada kupuje komp, ima love i treba nešto kupiti da kupi 8800GTX. I da taj netko se eventualno pohvali na forumu, odvrti par testića za mase i svi sretni.
Ali ovdje govorimo o beskrajnim tiradama drago vs. svi, drago koji je uvijek u pravu, G80 koji podržava Bog-te-pitaj-kakvu-revolucionarnu-tehnologiju- zbog-koje-1900XT-smrdi-i-on-je-jednostavno-morao-kupiti-tu-grafu. Od kupovine te grafe je napravio cijelu procesiju. Nemoguće je naći mjesto na PCEX i Links forumu da netko spomene 8800GTX ili G80, odmah uskače drago sa Insajderskim Pogledom Na Stvari (TM). I sam sam promjenio dosta high end grafa i žalosno mi je gledati kako je nekima marketing ispio mozak, a da ne govorim o još nekim duhovnim osobinama koje su isplivale na vidjelo.
Onako, malo je sve to skupa počelo ići na živce, a i još jednom je dokazano da novcem možeš kupiti stvari, ali ne i pamet.
|
Upravo krenuh pisat ovakav post, kad me ti pretekneš!
Od ove teme, kao i 10 drugih sa naslovom G80 i 8800GTX mi se bljuje i vrti u glavi!!!!
@drago7: balgo tebi, kupio si grafu da bi igrao na 160 fps-a umjesto 100, na nekom bijednom 19" lcd-u....
Uživaj u igranju i molim te da ne bljuješ više o tome kako je to opravdana investicija ili sl.
Prije ti je bila X1900 bog bogova, savršena, isto kao i winchester, hvalio si na sve strane, a sad govoriš da je jadna grafička (ovo sam izvukao, zbog toga jer ti nije dosta x1900 na 1280x1024 rezi)...