View Single Post
Staro 04.12.2006., 20:15   #259
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Podrzavam. Kucni ljubimac pa da stoji u nekoj kutiji,kavezu itd itd. Uzmes misa na navijanje pa kad ti dosadi stavis ga u kutiju a ne zivotinju.
Kao sto kazes TB, ljudi gnjave zivotinje iz straha,zasto ih ne pustimo na miru itd itd. To i ti radis zar ne? Drzis ih u ogranicenom prostoru i gnjavis time.Iz straha naravno jer da te nije strah,pustio bi ih da normalno secu po kuci. U tome je razlika jeli nesto ljubimac ili ne. NHF ali to je IMHO

ovako sad cu bit malo grub
NE SERITE
zato se paukovi zovu display pets, tj zivine za gledanje, ne za diranje(kao i ribice)
pauka se nesmije pustit po kuci jer ga nebi nikad nasao i jer on u kuci nemoze prezivjet zbog nedovoljne kolicine vlage itd(meni je moj najveci pauk od 10 cm pobjego i nisam se bojao spavat u istoj sobi s njim iako sam imao jos 3-4 sobe na raspolaganju)....
pauk ako je nezadovoljan stanistem ce stalno setat po terariju i time pokazivat nervozu
moja dva to nikada nisu radila, stoga mislim da ih ne mucim, ionako samo 5% paukova dozivi prirodnu smrt, pa mislim da im cinim uslugu
dakle ne poticite vise neinteligentne rasprave tipa kakav ti je to ljubimac rade se suzdrzite od komentara
a o uvjetima necu raspravljat
svojim tarantulama pruzam uvjete za zivot koji su bolji nego kaj 90% ljudi pruza svojim "pravim kucnim ljubimcima" i tu prica staje
jed2i je offline   Reply With Quote