Tema: NVIDIA G80
View Single Post
Staro 04.12.2006., 18:13   #118
drago7
Guest

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Pričaš bedastoće. Zamskirano vrijeđanje i aludiranje na to da su oni koji nemaju doma G80...siromasi...da i ne spominjemo. Imaš na ovom forumu (a bome i diljem Lijepe Naše) ljudi koji si mogu danas-sad-ovog-trenutka priuštiti nekolko takvih kartica i ne znam-kaj-sve-ne u kombinaciji s njom. Ali ljudi isto tak imaju neke druge prioritete i ne skaču (ko ti) na prvu loptu, znaju kaj delaju s tim kaj kupe i dobro si razmisle prije nek daju pare. Ljudi (kak-koji) su već u nekoj mjeri prerasli sva ta ja-moram-imati-prvi gluposti i ne zamaraju se s tim, nepotrebno.

Osim toga već si zaspamal tema i tema 8800GTX...dosta je da ti vidiš G80 i gotovo. Još ako neko veli da se to sad ne isplati, eto ti veselja na par stranica. Imaš G80, lepo (niko sretniji do tebe), ali čovek-božji, pa daj se smiri malo. Nije svima (unatoč tvojem uvjerenju) žal kaj ti imaš karticu za 5.000 kn dok neko drugi nema.

Ako si se našel uvrijeđen bilo kojim dijelom mojeg posta, podijeli nekolko negativnih bodova na moj račun, prijavi post i nemaš brige.
Nisi pročito post do kraja, ili nisi dobro shvatio poantu, a ona jest, ko može neka kupi što god hoće, i kad god hoće, ali neka to nije u suprotnosti sa njegovim financijama, sve ostalo su suvišne priče tipa bi kupil, nebi kupil, sad nemogu iskoristit itd. Zaista mi nije bila namjera uvrijediti bilo koga, a najmanje tebe.
drago7 je offline