@ Satara & SuperUnknown...: Pa šta sam ja jedini kojem buči...ono... : stoopid
Pa mislim ja nisam imao tu 7600GT i njen stock,nego Zalmana dosad na 5volta,i nisam freak ono na 0dB,ali ovo buči brate mili,pa poje(b)de mi uši... : lol2 :
Inače u 2D je vent. na 60% i 3D na 100%,clockao nešto sitno,na 550 i 1400mhz sa expertoolom;ATITool mi ne radi,stara verzija,nego samo radi od njega još ovaj Artefact Scanning,RivaTuner ista stvar,i njega moram zamijenit...

Ali SuperNepoznati čovječe,nije mi jasno još nešto - Everest Ultimate 2006 - imaš ga ti,imam ga ja,tebi fino isčitava info o GPU a meni znopra... : bonker :
Inače,planiram sa Zalmanom i nadolazećim Strider 56F PSU da naclockam grafu josh,iskreno se nadam da bu mi išla 650/1600 kako si rekao Unknown da bi trebala mema na 1600...
I da,grafa je iovako stroj,samo po sebi. Dojmovi su sljedeći :
1. Performanse u svim! igrama,dovoljne i predovoljne za rezolucije do 1280x1024 i AA/AF sve na max. te detalji na High/Very il' Ultra High...

)
2. Performanse 3DČmar ekipno prvenstvo

- zadovoljavajuće,još sa clockanjem sve ljepše i ljepše.
3. Dual-slot hlađenje...malo preglomazno a nedovoljno efktivno?...u svakom slučaju prebučno,hebiga,zuja je zuja ma koliko ti nju spustio,4cm ni ženama nije dosta,jel...