Jako dugo nisam ništa čuo o Raptoxx-u i onda kliknem na ovaj topic, a ono opet ista ekipa konstatno pljuje po tom proizvođaču, tu i tamo se još netko prikloni toj ekipici i sve to bez činjenica, tako da to izgleda prilično jadno.
Iz čiste znatiželje sam prije 5 min otišno na google.hr i pregledavao hitove po brandovima napajanja za hrvatski jezik.
Situacija je sljedeća:
1.Raptoxx-59800
2.Tagan-19100
3. Thermaltake-112000 -uzmimo u obzir da oni rade sve od kućišta pa do ventilatora
4.Seasonic -944!!! -nije zabuna manje od 1000
5.LEvicom-1410
6.LC power-21400
7. Silverstone-84100 -ali izbacuje puno rezultata za auto gume tako da ovo nije vjerodostojno
Ne mogu se sjetiti ovako na brzinu više brandova. E da i kupio sam dobar stari BUG, a ono opis testa napajanja ravan katastrofi, uopće ne razumijem na temelju čega su oni te ocjene davali. Tj. očigledno je na temelju vlastitog dojma, a ne matematičkih rezultata. Sorry Berent...Šteta što nema Raptoxx-a na testu, jako me zanima što bi pisali o njemu.
Jel istina da je Raptoxx dobro prošao na testu u Vidiju ili to netko zeza?
Ako je moram onda i VIDI kupiti!
Wolverine dali je isitna da u Linksu radiš nešto ili si system administrator ili tak nekaj...Ako je to istina onda razumijem i sve tvoje postove...
Truth is out there...