View Single Post
Staro 03.12.2006., 19:38   #78
crniskot
big marine

crniskot's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
amis je odlican,korisnicka sluzba je stvarno odlicna.

zalio sam se na pucanje veze,drugi dan oni MENE zovu da me pitaju dali jos puca veza,jerbo su promjenili nešto ovo ono.

strava,stvarno nemam nijednu zamjerku protiv njih.a koristim njihov ADSL jako dugo vec
Slažem se,korisnička služba je odlična. Imao sam problema sa ruterom,pa sam nazvao-lik me zvao par puta taj dan,poslao par tutoriala,i nazvao sutra da vidi jel mi proradilo. Valjda mu dosadno bilo pa se uživio

Ali imam par zamjerki...brzina im nikad nije bila kao t-komova i iskonova,uvijek nekih 5-10 % manje.

Znalo se desiti da neke stranice jednostavno odbija otvoriti. Npr. google,yahoo,monitor. Ili kad ih otvara,otvara ih s nekom pauzom od 15 sec. Pošto imam i t-com akaunt,probao bi s njim i stranice bi se normalno otvarale. To mi se znalo često dešavati,a iz službe za korisnike nisam dobio nikakav razlog zašto.
I gluposti poput nemogućnosti mijenjanja paketa preko interneta. Već moraš zvati njih,pa onda oni tebi šalju aneks,pa ti onda taj aneks moraš potpisat i njima faksirat. Al dobro,to sad nije toliko bitno.

Premda mi je amis duo dostupan,ja ću još malo pričekati da vidim šta će tekom ili iskon ponuditi.