View Single Post
Staro 03.12.2006., 14:44   #250
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Zbog čega?On je moj ljubimac,kući je...dakle kućni ljubimac Neznam zašto ih se toliko ljudi plaši,zašto ih toliko ljudi ne voli,to su predivne živine,mi ljudi smo puno okrutniji,opasniji i agresivniji prema prirodnom svijetu,ugrožavamo staništa mnogih živih bića koji ni krivi ni dužni bivaju ubijenima,jer su branili vlastita staništa.Tarantule,i ostala slična bića nisu ljudožderi i ne ganjaju ljude s ciljem da ih ugrizu,ubiju...to rade ljudi,jadne se životinje samo brane!!!!!

Mislite da se takva bića ne boje ljudi?Da,boje se,u neusporedivo većoj mjeri,uostalom,zašto moramo sve dirat i sve ugrožavat,po cijelom svijetu svugdje nos zabadat?Sigurno je da nismo inferiorni i da postoje vrste koje nas samo tako usmrte,ali to tako mora bit,prirodna ravnoteža mora postojat,iako je sada apsolutno nema,čoban uzme pušku i ubije : baad :

Ne diraj kao što mnoga bića ne diraju nas,zamislite da nas svi medvjedi,vukovi,pauci,zmije,vrane,supovi,ribe itd itd krenu napadat,jer nas se boje?!A boje nas se,ali nas ne diraju,strahopoštovanje i međusobno poštovanje mora postojat,svi smo važni jedni drugima,samo neznam kome su važni ljudi osim sami sebi...
malo si zabrijo i otišo OT. moja definicija kućnog ljubimca (ne kažem da mora bit i tvoja) je životinja s kojom dijeliš uzajamno poštovanje i ljubav. dakle životinja poput mačke, psa, ptice... dopustiću čak i raznorazne guštere. ali čak ni ribe ne ubrajam u njih jerbo nema nikakve interakcije između nje i vlasnika. a definitivno ne pauk kojeg moramo držati zatočenog zbog toga jer je opasan po vlasnika, člana obitelji, gosta u kući... ne kažem da i pas ne može bit opasan, ali tu dosta ovisi o odgoju psa.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F