View Single Post
Staro 03.12.2006., 08:41   #66
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
e jesi me nasmijao

da te pitam, jesi oženjen? ako jesi, oprosti što sam te imenovao dečkom, iako to nije bilo s visoka niti podrugljivo, već upravo kao što si i napisao, (lik, tip, osoba kojoj upućujem odgovor, pošto sam zaključio da si muško, a za godine ne znam jer se nisi udostojio upisati u profil

A pošto mi ne pričamo ovdje uživo, dečko se može shvatiti na krivi način.

Ali stvarno, malo si mi nekako napet (ne u onom smislu privlačan ), i previše tražiš dvostruka značenja u odgovorima.
Ne podrugujem ti se, niti mi je to namjera.

a sad da se vratim na temu, ako pronađeš neki "kućno kino komplet" za 500-600kn, a da ima digital in, kupi to, jer set zvučnika za komp to nema. Ima, ali ne oni kompleti koji koštaju ispod 1000kn.
Gabre, nisam ni najmanje napet i mislim da imaš takav dojam zbog tog što i sam kažeš -net komunikacija.
Ne tražim dvostruka značenja već se samo potrudim sve pogledat iz malo više kuteva upravo zbog onog što i sam shvačaš - ne sjedimo mi u kafiču jedan nasuprot drugog pa ja mogu po tvom izrazu lica protumačit jesi ti nešto mislio onako zločesto s visoka ili onako ozbiljno....a da se nađemo u takvoj nekoj situaciji zbog neke zajedničke teme mislim da ti godine nebi bile puno važne ...
btw,nisam oženjen.

što se kučnog kina tiče ,ljudi uvjek vole opciju biranja radilo se o malo ili o puno novaca i upravo je to ono što sve čini zanimljivim...biranje što ti najbolje odgovara za uložene novce.
tako da iako sam pomalo shvatio da nema komp. komplet s dig.in bilo bi mi blesavo jednostavno uzet bilo koji komplet na koji naiđem u peveca i nadao sam se da če netko reči baš nešto određeno što da uzmem kao što je izronio i Logi x-530 kao nešto bolje od ostalih stvari iste cijene ....

a kako mi se ukaže na nešto ja namjeravam vratit uslugu na ovom forumu u nečem gdje se bolje snalazim.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 03.12.2006. u 09:01.
Imagine je offline