Trebao bih zamjeniti ventiche u sharkiju jer su im se lezajevi poceli cuti, i usput ocistiti unutrasnjost.
Znam da kad otvorim napajanje gubim garanciju. Kada otvorim napajanje, siguran sam da necu naci klasican 3pin konektor za ventic vec cu morati improvzirati, posto ovo 1. radim, citao sam da bih trebao pripaziti na kondenzatore, koji i nakon sto iskopcam napajanje dosta dugo drze struju u sebi i mogu me sprziti : wtf : kako njih mogu dischargati? Iskopcati napajanje a ostaviti 24pinski u maticnoj i cekati da se ugasi ledica na maticnoj koja jos neko vrijeme zivi na toj struji u kondićima? Isto tako mislim da budem uzeo neke gumene rukavice.. Posto sam primjetio da su ovi ventici unutra jaci od onih koje ja koristim (sharkoon 21db 1k rpm ~ 700rpm, mislim da ih i renesis koristi) sigurno je i napajanje dizejnirano da se hladi jacim venticem, tj nebih htio da mi se nakon toga napajanje pregrijava. Koje ventiche da uzmem da su tihi i da daju neki dobar protok zraka a da nisu neki od 100kn komad

dakle treba mi 1 80mm i jedan 92mm (ovaj veci upuhuje a ovaj manji izbacuje..)
tnx