View Single Post
Staro 02.12.2006., 23:21   #61
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
e yeb ga Sniper, ti ulati a da nisi pročitao cijeli topic...

dečko traži nešto što na sebi ima Digital In, odnsono svoj dekoder...
a to ovi Creative nemaju, a niti jedni drugi za 500kn...

a taj komplet što si vidio u Kauflandu, to ti je čisto smeće jadno škripavo šuškavo... ovaj creative ga pojede za doručak u kvlaiteti zvuka....
ali opet, i sam kažeš da za 500kn ne može biti nešto što valja (dvd+zvčnici+pojačalo)
Gabre,
Volio bi vjerovat da si to 'dečko' upotr***io zbog toga što sam ti ostavio dojam da sam mlađi...
Inače to bi volio vjerovat pogotovo zbog toga jer ne znam jel to 'dečko' u ZG-u znači nešto poput 'tip' ,'lik' i slično no mogu ti reči da ljudi u Splitu a pogotovo ja naviknut na internet kulturu gledam to kad se ljudi obračaju s visoka prema drugom za kog misle da nema blagog pojma....

a ustvari to i nije uopče krivo pošto stvarno nemam pojma o komp. zvučnicima pošto nikad nisam imao nijedne. :-/

ne brini, svjestan sam ja da je komplet iz kauflanda teška (ili bolje iskoristit lagana plastika ) i radije bih volio neki komp sistem za te novce jer mi se prema ovom čine kvalitetniji...no nažalost kad su na kvadro kučno kino mogli nakeljit dig.in s dekoderom stvarno šteta kako toga nigdje nema u komp. zv. sistemima približno iste novčane klase ,zar ne ?
zbog toga se i dalje nadam da postoji nešto te da mi netko može reči da je baš jedan kučno kino komplet bolji od drugog iako su cijenom približno isti....shvačaš?