Citiraj:
Originally posted by Elven
Pa valjda su monitor, mis i tastatura najbitnijji dio kompa. I oci i kosti imas samo jedne.
Mis je jako bitan za ugodan rad. Ne smije zapinjat, ako je opticki da ima dobar senzor, da ne bjezi po ekranu, ako je bezican da ne gubi signal, ako je RF, a ne bluetooth da se ne kolje sa drugima itd..
Npr. Prije cca 6 godina kupio sam Microsoftov Intellimouse-a. Dan danas ga moj stari koristi, i ne dozvoljava mi da mu kupim optičkog miša. Kaže :"I onaj tvoj plavi (vidi sig. nap. a) je dobar, ali ovog ne bih mjenjao". Uglavnom ne znam da li sam ga čistio više od tri puta u ovih 5-6 godina, a moj stari ga sigurno nijednom nije čistio.
Miš je koštao 300 kuna i svi su mi se smijali kad sam ga ja kupio. Prestali su se smijati kad su ga probali, a danas se ja plačem kad probam njihove miševe, pogotovo one s kuglicom, a ove optičke do 150 kn još mogu koristit, ali ne više od pola sata u komadu.
Tolko o nebitnom hardveru.
O monitoru i tastaturi možemo drugi put
|
:clap: :clap: majstorski receno! ja sam dugooo vremena palamudil sa obicnjaka tipkovnicama i mishonjama i tek kad me je ekipa(JELC,DR RAK,HORZA)nadr..ala da investiram i u ovaj vazan segment,shvatio sam koliko su bili u pravu!!!
uglavnom ,dal sam puuuno dlakavih zivotinjica za logitech mx 700 ali komplet i mogu sam reci da mi nije zao ni lipe!!!
sad jedva cekam da me squaw zica da joj prepisem neki rad od 25-30 str da se zavalim i "peglam" po klavijaturi i "stakoru" jel ovaj nije mish nego potonji!!! evo ,mojih 5 lp!