View Single Post
Staro 23.09.2003., 10:56   #3
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Unhappy bash sam si i mislil....

Citiraj:
Originally posted by gpremec
Hahahahahahhahahahahahhahahaha!!!!!

Odlican post, fino sam se nasmijao.

Osobno mi se cini da teoretska nagadjanja preko foruma ovaj put nece biti od neke koristi. Ako ti je vec Dr. Rak ponudio da ce kirurskim zahvatom dijagnosticirati problem, trebao bi to i iskoristiti. Koliko je meni pozanto, ima on iskustva i znanja po tom pitanju, tak da nemres fulati.

,kaj ,opet moram pacati meseko,ha.......bolje mi je da se drzim mesnice nego kompa.......manje stete...
aDR RAK bu tak itak dobil u ruke moje cedo al i duplonku u ledja ,sam redi sigurnosti.......(ljudi moji ...pa imam 5 hardova u kompu...a znate da nemre odolit da ne skuri nekaj....... , makar mi je ozivil jednu baricu,,to ne znaci da bu je ovaj put ostavil na zivotu!!)
znam da ovim postom gubim ...da bu kotlovina tak itak premalo,al sam se vec pomiril s time......btw skoro je i moj rojsni den(tlisttli,lol!),pa bi mogel uz festu otvoriti natjecaj u krpanju mog kompa....(jadnik zmuceni!)...pobjednik dobija.....jos jenu rundu rostilja i kotlovine!!!

znam ,sad bum skup s postom zavrsil vu ZDERONJAMA ,al bar je vredilo probat(sic!)

tak i tak sam u teoretskim napikavanjima navek vu krivu!(tak veli i DR RAK,JELC,HORZA,AMD,MOJ JR I INI.......)
sam neznam zakaj sam opce isel pisat ovo kad sam(teoretski iprakticno!!) znal kak bu zavrsilo!!ZAJEBANCIJOM!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote