View Single Post
Staro 23.09.2003., 10:18   #1
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
dvd/rw i cd/rw na jednom IDE kanalu....

mislim...dal je neko probal to upariti.......kolko bi se "lupali" jedan s drugim.....i vezano za to,pitanje:....kak da uparim dvd-rom,cd/rw ,hard i dvd/rw da se ne kolju ????malo sam isprobaval i kak god da probam...koljacina je sve veca. probal sam i na cistoj instalaciji samo sa nerom i clone cd-om ...koljacina se nastavlja..
polako gubim zivceke a i cd-e koje mi uredno nezaprzene hicu jedan i drugi uredjaj...a dvd diskove radi uredno i bez frke...cd-e ne sjebe svaki puta ,al vec svaki treci ne zaprzi...malo boli..

cd/rw je plex 48/24/48ta
dvd/rw je lite-on + 501s
dvd: lite on 16/48
hard :barica v-120gb

btw..DR rak je velikodusno ponudil svoje usluge ak mu dofuram komp....problem(mene megalomana!)je velik i tezak..a ja imam mali afto(kad mi ga zena posudi!) pa prvo ipak preferiram pitanje prek foruma ,pa tek onda tesko odvajanje na dan dva od kompa...(a dr RAK je vec pocel slinit i zazubice rastu...,i horza je nekaj se nudil..al covjek ima moderatorske obveze,posel, pa pucu..,pa gorice jos neobrane,kuruza nepospremljena!! ) tak da bi ja ipak saslusal Vas prvo i vase mudro zborenje,a tek onda isel u extreme i prepustil komp u ruke dr RAKA!!

malo se salim,ali bi Vas ipak molio za ozbiljan savjet i pomoc,,,jel me jako grize nekoordiniranost pogona i gubitak cd-a!

a i DR RAK je rekel da more puno kotlovine pojest!!!

dakle provjerio sam i napajanje,IDE kablove,jumpere...kaj bi jos mogel....
i zadnje: jel moguce da dvd/rw radi cuspajz? on je dosel zadnji u sistem i kak god ga prikopcam ...javljaju se greske u przenju i na njemu i na plextoru....kod cda,a kod dvd przenja je sve ok i citljivo svugdje..da nije greska morti u dvd przi ,tj onog djela koji se odnosi na cd-e?

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote