Mogućnosti je milijun (par komada više manje).
1. Jesi probao pročitati te DVD u barem 2 različita čitača? Možda je problem u optičkom pogonu koji loše čita (a za to pak može biti dosta razloga - loše čita po defaultu, prašina, pri kraju je životnog vijeka...).
2. Snimač ti je starije generacije, preporučam ti da s njim koristiš Verbatim 8x medije (bolje se slaže s njima nego sa 16x).
3. Bolje nemoj dirati prazne medije prije prženja. Drži ih poklopljenima u spindlu.
4. Jesi stavio najnoviji firmware na pržu? Posebno važno za ispravan i bolji rad s novijim medijima, a u slučaju tvoje prže to su manje više svi mediji (btw, za 2510a postoje i neslužbeni firmware-i, međutim nisam bio vlasnik iste pa ne znam što preporučiti).
5. To što medij nije prošao verifikaciju ne mora značiti da ne valja - još jednom, možda je problem s čitačem. Isprobaj medij(e) u DVD playeru ako je DVD-Video, te u drugom čitaču (drugim čitačima).
6. Ako je prža na izdisaju, nabavi cca. 250kn i uzmi novu (moja preporuka nešto od ovoga - LG, Lite-on, BenQ, NEC - ne nužno tim redom, ovisi šta ti je važno kod prže, da je tiha, brza, oboje..., a za to pregledaj ovaj podforum).
7. Nadam se da sam barem malo pomogao, ako imaš pitanja postaj ih. I javi šta si otkrio...