Pozdrav svima! Evo da vam ja pomognem koliko god mogu. Vlasnik sam doticnog misa pa ima vec pola godine valjda

Uglavnom, kaj se tice mog zadovoljstva, ja sam zadovoljan jer sam dobio tocno ono sto sam trazio, a to je kvalitetan mis koji ce me sluzit par godina i koji ima mogucnost poziva MENUa sa jednom tipkom jer koristim puno programa i imam naviku sa starog misa. Uglavnom, mis je kvalitetan i zadovoljan sam. Sto se tice negativnih strana pretjerano ih nema. Korisnici su na sluzbenom forumu postali kako im ne rade one male signalizacijske lampice kad pristigne mail ili IM poruka. Ja sam rijesio taj problem tako sto sam instalirao onaj C++ 2005 redistrubale package (ima greski jer neznam kak se pise

) i sve je proradilo! Ali... uvijek postoji ali

Signalizacija za mail radi (koristim Outlook) ako koristite odgovarajuci mail program tj. jedan od podrzanih. Sto se tice IM lampice ona je svjetlila samo kad sam instalirao MSN jer inace koristim MIRANDU, a s njom nazalost ne radi. Koliko znam, za sad ne postoji nikakav plug in za doticni program koji bi radio sa misom. Najnovija verzija drivera SetPoint 3.1 koja je aktualna u vrijeme pisanja ovog posta, nije bas bogata mogucnostima tj. modifikacijama tipki kao starije verzije, ali se tome doskocilo sa dodatkom koji se moze instalirat tako da dobijete daleko vise mogucnosti izmjene funkcija tipki. Evo
link. Ah sad se vratimo opet na mis.. ja sam imao sitnih problema oko prijema tako sto je strelica nastavila se kretat smjerom u kojem je krenuo mis i nisam ju mogao zaustavit sve dok nisam mis priblizio prijemniku. Eh sad jel to stvar interferencija ne bih znao zato sto se prijemnik nalazi maks 40cm od misa (imam G15 tastaturu sa USB hub) ili je to mozda zbog nedovoljno struje kroz HUB? Mozda monitor smeta koji je udaljen par cm?

Te sitne probleme sam imao par puta samo i najvise kad mi je komp znao stekat nakratko... Mis koristi klasicne jednokratne baterije i preporucljivo je njih koristit, a ne NIMH tj. akumulatorske zato sto one daju manji napon od 1.25V dok ove daju 1.5V. Sto se mene tice, mis ima idealnu tezinu s obje baterije, a po potrebi se jedna moze izvadit zato kaj mis moze radit i sa samo jednom baterijom

Potrosnja uz svakodnevno koristenje po recimo 6h traje oko mjesec dana ... ponekad i malo duze. Prijem je odlican i hvata i preko deset metera kroz zidove i vrata... radi testiranja jednom sam ponio mis na drugi kraj stana (oko 15m) za vrijeme rucka i svjetlio je kad je stigao mail

ok ... malo mi je dosadno bilo

Kontrukcija je jako kvalitetna te unatoc tome kaj je par puta slucajno letio sa stola na pod, nista mu nije bilo. Ja kad nekaj kupujem za komp, onda dobro procitam recenzije na netu i tako odaberem najbolje sto mi trebao. Ako niste igrac i trebate kvalitetan mis za svakodnevni rad koji uz to jos ima i 5g garanciju, onda je ovo prava stvar (ovaj dio tekst je zvucao kao recenzija iz nekog casopica

). Sto se tice igri, nisam neki veliki igrac FPS i slicnih igara di doticni igraci preferiraju zicane miseve radi brzine prijenosa, ali koliko sam ja primjetio dok sam par puta odigrao Quake III, mis nema uopce problema sa brzinom! Evo, to bi bilo to i nadam se da vam je ovo malo pomoglo
Pozdrav!