View Single Post
Staro 02.12.2006., 09:24   #50
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor musso Pregled postova
A imagine jesi ti lik... : goood :
Dobro, bio sam blag i bilo je u domeni za***ancije jer nisam znao jeli ovaj post sprdacina, ali sada ti moram reci.
Zasto sam quotao tu recenicu? Jer s njome nisi rekao nista, sto jos vise rekao si nesta ali to nesta ne znaci nista. Ajde si procitaj svoju recenicu jos jednom ili jos koji puta pa shvati sta si ti napisao. Nisam mogao shvatiti dali se ti neznas izrazavati pa imas problema s komunikacijom ili si samo nepismen. Ali sad shvacam da oboje.
Protiv zahebancije nemam ništa protiv kad je to neka šala normalno usmjerena tj NE da iskenjaš nekog a to je upravo ono što si isao napravit napravit.
Znam ja vrlo dobro što sam napisao a sad kad to čitam još mi je i smješnije i nimalo krivo i na neki način mi je žao što je smješno samo meni pošto bi bilo i tebi....
No od cijelog topika i svega napisanog gdje se meni pomaže da nađem ono što tražim te mi se pokušava dokazat kako se to ne može dobit za raspoloživi novac ti si uzeo taj moj komentar jer si mislio na račun njega pokazat da si 'viši od mene' jer kao ono ja blesan nemam blage veze o watima i nek si kupim neki komp. sistem.
Stvar je u tome da mi nisi dao savjet da to pogledam već si se onako osvrnuo s visoka pa mi je zasmetalo ...a to ljudima smeta.
Pretpostavljam da je i tebi malo zasmetalo kad ja onako s visoka komentiram pojačalo koje koristiš. tj kad sam uzeo ono što mi odgovara (odgovaralo mi je više uzet pojačalo a ne zvučnik) za nekakvi mudrijaški komentar....
A vjeruj da mi je teško odolit još kakvom komentaru tog tipa kad vidim da me vrijeđaš s tim da sam nepismen i da se neznam izražavat! : quake :
No s bilo kojim komentarom onako s visoka prema tvom pojačalu nažalost sebe postavljam arogantno 'višim' od svih što ovde koriste običnije stvari a automatski i mene kenja pošto tražim nešto oko 500kn. a ovde se nisam pojavio s namjerom da pljucam već za help da mi se nešto pomogne.

Citiraj:
Autor musso Pregled postova
Predlazem adminu da locka ovaj thread, jer svadanje i ljudska glupost nadasve, ne vodi nicemu.
Ja nevidim razloga da se ovo ključa pošto tu nema nikakvih gluposti s moje strane a i važnija stvar je da nisam našao ono što mi treba...