Citiraj:
Autor horza
nisam ekonomista. tehničar sam. postoji nešto što se zove etika i konflikt interesa. smatram da se bez obraćanja pažnje na to dvoje ne može dugo biti u bilo kojem poslu.
... i da, čovjek se javio i dobio ponudu za koju bubba i ja smatramo da je prej...na. eh sad... nije HP, a ljudima supermicro ne zvoni, iako je daleko prikladniji i nudi doslovno dvostruko više za cijenu jednog hp-a, jednake kvalitete, naravno u konkretno ovoj primjeni. : hitthewa
|
da, dobio sam ponudu, istina supermicro mi ne zvoni... ali mislim da ne stoji tvrdnja da se dobije dvostruko više... od konkurencije je ponuđen server sa SAS diskovima, Intel Xeon 5050 i naravno skuplji...dok su klijentska računala čak jeftinija kod konkurencije iako jačih procesora...
iskreno nisam se još odlučio, u međuvremenu je došlo još ponuda, ali ova prva mi se čini najkompletnija, pa iako je najskuplja, mislim da je u njoj sadržano sve što nam u ovom trenutku treba...
a mislim da bi da se zapričamo i vaša ponuda došla na skoro istu cifru...
nadam se da se nitko ne ljuti što sam malo privatizirao raspravu i otkrio neke informacije...