Tema: Koji server.
View Single Post
Staro 02.12.2006., 08:47   #38
danijel68
Registered User

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor horza Pregled postova
nisam ekonomista. tehničar sam. postoji nešto što se zove etika i konflikt interesa. smatram da se bez obraćanja pažnje na to dvoje ne može dugo biti u bilo kojem poslu.
... i da, čovjek se javio i dobio ponudu za koju bubba i ja smatramo da je prej...na. eh sad... nije HP, a ljudima supermicro ne zvoni, iako je daleko prikladniji i nudi doslovno dvostruko više za cijenu jednog hp-a, jednake kvalitete, naravno u konkretno ovoj primjeni. : hitthewa
da, dobio sam ponudu, istina supermicro mi ne zvoni... ali mislim da ne stoji tvrdnja da se dobije dvostruko više... od konkurencije je ponuđen server sa SAS diskovima, Intel Xeon 5050 i naravno skuplji...dok su klijentska računala čak jeftinija kod konkurencije iako jačih procesora...
iskreno nisam se još odlučio, u međuvremenu je došlo još ponuda, ali ova prva mi se čini najkompletnija, pa iako je najskuplja, mislim da je u njoj sadržano sve što nam u ovom trenutku treba...
a mislim da bi da se zapričamo i vaša ponuda došla na skoro istu cifru...
nadam se da se nitko ne ljuti što sam malo privatizirao raspravu i otkrio neke informacije...
danijel68 je offline   Reply With Quote