View Single Post
Staro 02.12.2006., 01:11   #251
Lala
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Eh, ja cu ti ovako reci kao ponsni vlasnik...

Po meni odlicna ploca, zvuk je poprilicno dobar za integrusu (slusam ga samo na OS X-u, u windowsima ga još nisam isprobao )

Odlicno hladjene, super bios, odlicno rijeseno stisavanje ventilatora (Q-fan), fsb ide preko 400, sto je meni i vise nego dovoljno. Ima odlican raspored PCI slotova, previ Crossfire (ako ce ikada ikome trebati), nema problema sa onim svemogucim Jmicron kontrolerom i na kraju 975x chipset je malo brzi od 965 na istom taktu.

Eh da, zaboravih, u novom biosu su dodalo mnozitelj DDR2 400, sto znaci da ne moras imati neku bijesnu memu ako hoces clockati visoko....

A pod nedostatke...hmm...ne znam stvarno...mozda eto sto malo undervolta napon procesora....

Ako te zanima jos nesto, pitaj...
Nakon svega, ovaj smajlic najbolje izrazava moj stav o p5w dh : nuts :. Ma dobro, sad malo pretjerujem sa tim smajlicem, ali mi je trenutno no°1 ploca za C2D. Ne znam sta bi te vise pitala, vec mi se spava jedva citam postove. E da, da li podrzava 64-bitne win(iskreno, to su mi skoro pa nepoznati pojmovi, ali dobro je znati da li je moguca nadogradnja, ako bude potrebe). Zaboravio si navesti kao + daljinski, bas fancy
Lala je offline   Reply With Quote