Citiraj:
Autor vga killer
Ne kuzim zakaj ti ljudi uopće i dalje pokusavaju objasnit kad na tako "pristojan" način odgovaras.
|
Evo se opet poteže pitanje moje pristojnosti a ja iskreno ne vidim nigdje da sam nekog uvrjedio dok na drugu stranu uvjek se naiđe netko tko je spreman bacit meni kakav komentar onako s visoka...što mi smeta-a kome ne bi?
Da se razumjemo ,iako sam spomenuo da mi nije potrebno 'obrazovanje' o watima i jer ne očekujem da za ovoliko novaca dobijem onoliko wati koliko piše na kutiji ,ne smeta mi kad ta nepotrebna objašnjenja dobijem s normalnim tonom kao što me bode u oko kad mi se to daje kao onaj
musin komentar s visoka zaćinjen s onim 'pljuc,pljuc' zbog pretpostavke kako drugi blagog pojma nemaju...
a znaš ono da je pretpostavka majka zaheba ? : goood :
e ljudi, nevalja vam to jer nikad ne možeš bit 100% siguran u nešto kao da se situacija ne može okrenut.
i što misliš kako bi se sad musso osječao da mu ja idem malo pljuc,pljuc po pojačalu iz pretpostavke kako sigurno nema blage veze da postoji nešto bolje umjesto onog vjerovatnijeg
kao da tad nije moga izdvojit više novaca da kupi nešto bolje ?
Citiraj:
Autor vga killer
A ovo sto Mussi stoji u sigu bolje da ne cujes
|
A kad me se več vuče za jezik
Nisi ni svjestan koliko si u pravu s tim da je bolje da to ne čujem ....to bi mi bio horor pošto ja za glupi subvufer koristim pojačalo više klase nego što musso koristi za slušanje