View Single Post
Staro 01.12.2006., 15:36   #22
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
jooooj, ljudi, nemojte se ljutit, al zbilja pojma nemate, ljut sam na sebe jooj, zaš prije nisam vidio temu, što si to kupio: bonker : , smeće!
ovako, Sennheiser radi dobre naglavne sluše, i to ne samo dobre već jedne od najboljih, ali in ear?! te im zbilja ništa ne valjaju! ne znam zašto, ali ove od 200-njak kn su im katastrofa, a i skuplje ne vrijede svoju cijenu
večina vas predlaže Sennheiser jer koštaju puno pa mislite da i stvarno valjaju, al jeste li ih isprobali ikada?-teško..
ako i jeste, da li ste poslušali sony mdr-ex seriju?-isto tako teško jer ne bi pisali ovakve nebuloze, večina vas prijeđe sa nekih jeftinjaka na Sennheiser pa mislite da ste dobili nešto posebno, ali NIJE tako
uzmi si lijepo sony mdr ex51 ak imaš novaca još, koristio sam ih preko godinu dana i sluše su Bomba! takav bas još nisam ćuo na in ear slušama, kao ni kvalitetu zvuka, a kroz moje je uši (ne doslovno ) prošlo barem 20 modela malih sluša jer ih redovito mijenjam
nakon njih sa imao mdr-ex71 koje su iste samo što imaju produžni kabel, isto ih koristio oko godinu dana i prezadovoljan sam
sad već 2 tjedna imam Sennheiser cx300 za koje sam dao 400kn, i sluše su ok (ali 400kn!), no ništa posebno, sony ex51 ima bolji bas i udobniji je, no Sennheiser ima manja izobličenja pri većim glasnoćama, no opet, za 400kn definitivno nisam prezadovoljan
dakle, lijepo si uzmeš mdr-ex51lp, oko 230kn koštaju, i nećeš požalit: cheers2

bobe je offline   Reply With Quote