Citiraj:
Autor shobru
di si ga kupio i kolko si dao za njega? i ja sam mislio to kupit... kolki bi tek meni bio skok na to sa simensa S45i  
|
hehe!
Nisam ga jos kupio ali sam ga narucio posto ga nemaju u mjestu gdje kupujem. Ovako jedina ponuda koja ima je u T-mobile-u. Cjena samoga aparata u trgovinama mislim da je preko 5000. U t-mobile ponudi za 1600kn ga mozes dobiti u tarifi flex150 na ugovor od 24 mjeseca, s tim da moras uzeti web n' walk, takodjer mozes uredjaj kupiti za 2600kn s tim da nemas pretplatnicku obvezu prema njima nego 4 mjeseca moras placati preplatu a onda kako hoces. Takodjer ako uzmes ga u tarifi 150, nakon 4 mjeseca mozes se odluciti zelis li tarifu povecati ili pak smanjiti na 60. Web n' walk mozes ja mislim iskljuciti nakon mjesec dana, ili odmah nakon aktivacije (tu me nemoj drzati za rijec jer u to nisam jos siguran).
Sve u svemu samo ga T-mobile ima koji ga definira kao MDA T-mobile Vario (Compact 3, il tak nesto), no u biti to ti je uređaj Qtek 9100 ako se ne varam, pod tom oznakom ga mozes naci u trgovinama.
Eto nadam se da sam pomogao.
Vise o samom uredjaju na:
http://www.gsmarena.com/qtek_9100-1257.php