View Single Post
Staro 30.11.2006., 10:57   #1
duggi
Premium
Moj komp

duggi's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
"Ve-Mil" - SMEČE OD TRGOVINE

Dragi forumasi ,ako se zelite iznervirati i potrošiti koju kunu idite u Ve-Mil ,tamo je sve u qrcu .
U zadnji 3 tjedna tamo sam uzeo 5 konfiguracija,od 3000 - 6500 kn ,u komponentama za slaganje.Od njih 5,ako svaka ima od 7-8 + dijelova,4 po sastavljanju nisu radile ,3 zbog matičnih ploča ,a jedna zbog dvd rw i grafičke.
No ,sve je to normalno ,nisu ih oni proizveli.Problem se javlja kod reklamacije ,odnesem komponentu na reklamaciju ,pa onda oni moraju testirati shto obicno traje 1 do 2 dana ,iako za plocu dvd i sl . ne treba vise od 15-20 min .
Zato fino dodjem u HG Spot ,kazem kaj ne valja,odem u servis ,on mi napise zamjenu ,bez testiranja i gluposti i mogu si uzeti zamjensku komponentu ili ako mi nista ne pase na lageru ,dobijem lovu. E TAKO SE RADI.

Zato cu odsad sve kupovati u HG Shrotu ,King je isto sranje kao i Ve-Mil ,kupio sam od njih medju ostalim napajanje ,koje je izgorjelo (Antec) ,dofurao na reklamaciju ,a tip na prijemu kaze da mora testirati prije zamjene iako je napajanje vidljivo smrdjelo po paljevini.

PRESTRAŠNO!!!!! : sniper :
duggi je offline