Ja imam HP NX6325 sa AMD X2 procom na 1.6 Mhz, 1 Gb DDRII, DVD-RW, 15' monitor, ATI 1150 chipset sa onboard grafičkom 80 Gb ata,bluetooth, čitač raznoraznih karitca, fingerprint reader...2.6 Kg-ja sam ga držao dosta vremena na jednoj ruci(dok sam se spajao na wireless na balkonu

) tak da i nije tak težak, dobra stvar mu je baterija koja potgne preko 3.5 h rada ovisi o tome šta radiš...mislim da je to puno bolja konfiguracija za 6800 kn u ve-milu ( sam što ne dobiješ torbu gratis )
Pošto je to notebook za žensku kojoj treba za poso, znam da joj to nije nimalo bitno već se gleda neki design, nisu bitne performase i kvaliteta, robusnost što je razumljivo, ali bi ga svakom preporučio za te pare
Vjerojatno jedina mana mu je 15' a ne 15.4' ekran ali mislim da razlike nisu velike i da se na ovom gotovo jednaka može radit sam malo dok se naviknes...
A što se tiče FREE DOS s tim ne vidim nikakvih problema...ja sam sam kreiro dvije particije, formatiro ih i bez problema instaliro XP, al tu je jedna druga stvar za koju ne znam dal je jednaka za sve ove modele, naime ja sam dobio notebook bez ikakvih drivera, tak da sam morao prvo downloadat drivere sa neta na HP-oj stranici...ima nešt manje od 350 mb...
Koristim ga vec nekih mjesec i po do dva mjeseca i zadovoljan sam sa svime...jedino mi baterija oslabila a to je vjerujem zasluga mog starog jer ga je on uzeo u zagrebu pa je cackao po njemu i nije ga ostavio da se potpuno napuni pa tak da mi je na početku kapacitet baterije bio na 95% ako je za vjerovat HP Battery Check -u ... a sad je na 89%
Jel ima netko ideju kako da povratim full kapacitet baterije? ako je uopće moguće
Sviđa mi se i grafička koja i nije za igrice (iako sam prešao nfs:carbon na njemu sa ok grafikom, mislim ništ posebno ali stvarno ok) ali je definitivno bolja
slika u windowsima jer mi cimer ima HP NX6310 sa intel onboard grafičkom koja je stvarno jadna i slika je u windowsima bezvezna...