Imam dosta iskustva sa symbianom sa kojeg sam presao na WM i sad proucavam WM
Sto se tice one banalne stvari sto je Sciflash spomenio da nemozes stavit drugaciju melodiju zvona posebno za na svaki kontakt je stvar proslosti..
Na svom HTC TyTN-u mogu uredno stavit melodiju koju ocu posebno za svaki kontakt i ugradjeno je u OS, bez ikakvog dodatnog softwarea
Sto se tice spoja PDA i GSM-a, to je odlicno rijeseno na titanu, ima skoro sve funkcije kao i symbian smartphone. Telefonija je odlicna isto kao i na smarphoneu, nisam bas vidio prevelike razlike u odnosu na 6680 sto sam imao prije ovog uredjaja.
Neznam kakav je software na Variu i kako je na njemu rijesen taj spoj, vjerovatno nesto losije nego na titau..
Organizator i multimedija su bolji i jednostavniji za koristit na PDA-u nego na smartphoneu iz razloga jel ima veci ekran osjetljiv na dodir pa je puno lakse i brze koristiti mogucnosti OS-a, a i lakse je pisat na qwerty tipkovnici nego na mobitelu kao da pises SMS..
Kao sto je reboot rekao, ak ti je bitniji GSM od organizatora odi na smartphone, ak ti je bitniji organizator odi na PDA