View Single Post
Staro 29.11.2006., 15:02   #24
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Imagine - prvo, malo su nekulturan.
Da se izrazim forumskim jezikom .... LOL

Spreman sam svakom pomoć koliko to mogu pa isto oćekujem i prema meni a ni najmanje mi se ne sviđa ignoriranje te okrećanje ovog prema nećem o čemu nema potrebe -priče o watima i kako jednih 70w pojede drugih 300 ili što ja znam...

Citiraj:
drugo - ne postoji 5.1 komplet zvučnika koji košta 500kn a da ima Digital In, tj. da ima svoj digitalni dekoder.
treće - tako nešto što ti tražiš košta od 2000kn pa na dalje. ;9
e toga nisam svjestan pošto ne pratim tu situaciju kom. sistema no nadao sam se da se ipak nešto može naći....

Citiraj:
Možeš ti spojiti DVD player na zvučnike, ali samo u slučaju da ti dvd player već ima u sebi dekoder, i 6 izlaza na sebi za zvučnike.
Zahvaljujem na danoj informaciji no što misliš zašto tražim nešto sa dig. in ?

Citiraj:
Ali opet ne možeš imati istovremeno. moraš prekopčavati zvučna/dvd player, ovisno što želiš.
To prihvaćam kao cijenu koja se mora platit ako želim nešto jeftino.

Citiraj:
Za takve stvari služi AV receiver. Pa na njega moš imat spojen i komp i dvd player, i xbox i što ti ja znam što.
Resiver kažeš ? zahvaljujem na infu (aj ovo je već bilo malo nekulturno ) no to nije ono što tražim jer definitivno izlazi iz financijskih okvira...

Citiraj:
Na nečemu što košta 500kn to NE MOŽEŠ. Jer tako nešto NE POSTOJi
Ma sigurno se može naći nešto za možda približno više novaca jer znaš ono da komp. tehnologija ide naprjed i sve je jeftinija ?