View Single Post
Staro 29.11.2006., 13:30   #5
SilentException
Premium
Moj komp

SilentException's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Znaci ako je Sonic-a rizik stavljat na Socket A (690g) onda Big Typhoon definitivno otpada

Coppershim, di se to moze dobit? I dal se isplati trud? Mislim dali bi razlika u temperaturi Katana vs. Big Typhoon bila velika?

Meni je trenutno sa zalmanom idle 52-54C, htio bi malo usporediti te novije coolere na socket a procesorima ali na svim testovima koriste i novije procesore Ako netko ima te coolere + socket a proc, kolika vam je temperatura? ...

U meduvremenu sam slozio svoj cooler za graficnu:
Uzeo stari athlon xp stock cooler, skinuo ono govno od 60mm ventilatora, nakalemio nekako (sa onim plasticnim trakicama za kabele uređivat) 80mm termaltake smart fan kojeg sam slucajno imao i to sve montirao na grafu.. Sve skupa izgleda malo cudno haha ali mi je zato temperatura graficke na 47C vs. prijašnjih 66C (fan je na 12v, najmanji broj okretaja) :O
Definitivno sam dobio veci overclock (za sad 580/1100) a isto tako, spustila se i temperatura procesora kojih 2-3C i cijele kante hehe

Kad nadjem vremena, postat cu i slikice Mislio sam jos iz starog TV-a uzeti par pasivnih kulera i zaljepiti ih i na ram cipove na grafi a kasnije kad zamjenim cooler na procesoru probati cu montirati zalman flowera na graficku + 92mm vent Bumo vidli........

About Glacialtech Silentblade 120mm: cuo sam da su ti ventilatori dosta dobri na pocetku ali da lezajevi prokleto brzo odu (a komp radi 24/7) tako da cu probati sa malo skupljim scythe ventilatorima ili ako nadjem onaj Sharkoon Silent Eagle...
SilentException je offline   Reply With Quote