Dalje killer(radijator):
Njega sam uzeo od "mrtvog" koji mi ga je prodao za 300kn. Novi dođe oko 600kn tako da sam skroz zadovoljan kako sam prošao. Ima neke sitne ogrebotinice po sebi(što je umanjilo cjenu) ali ništa važno. Na slici se vide dva ventilatora od moguća 3 ali nemam gdje uzet treći, a neću naručivat samo vent iz linksa I ovaj svijetleći sam "ukrao" prijatelju. Prvo je bio samo ovaj gialtechov ali dodajući ovaj TT spustila se temp za još 3-4C šta je : goood :
Planiram stavit još jedan te ih lagano smanjit sve.
Na kraju temperature:
nisam našao vremena da testiram to kako spada ali mogu vam reć da je u idleu sa ovim TTom oko 29C mjereći sa "Core Tempom".
Load je koliko sam uspio vidjeti oko 39 ali to je problem konkavnosti jezgre. To sam i provjerio... konkavna je, međutim nemam namjeru to polirati jer volim ja garanciju

. A ionako je većina C2Dova konkavna : suicide
Tako da bi temp u loadu bile i manje ali eto ja svejedno zadovoljan .
evo slikica:
to je temperatura bloka a temp procesora je 29. Mjerio sam posudu i killer... oni ne odstupaju više od 1C od ove temp. Znači prijenos topline je dobar. Ambient 21C.
Dobio sam na OCu oko 200mhz šta je jako dobro. Stavim 1.7v i malo leda

te temperatura padne na 11C u spremniku. Blok je par C više. Temp u idleu su odnda oko 37 šta je : nuts : . U loadu ne želim ni isprobavat jer je to max V šta mi ploča daje .
Bit će još slika, malo detaljnije o temperaturama i sve ostalo. Moram uzet još jedan ventilatora, napravit spremnik i potrpat ovo u kućište. Planiram napravit i stalak za killer jer ove dvije kutije mi nisu baš
Cijenik:
Killer= 300kn
Pumpa=100kn
cijevi i uvodnice=50kn
ventilatori= snaša se

blok=0kn
spremnik= 0kn :burn:
ukupno=cca 450kn
ja zadovoljan
Ima još puno slika koje toplo preporučam:
http://rapidshare.com/files/5235921/Slike.rar.html
write you soon...
Edit by mod:
Smanjio slike u thumbovima tako da ih svi mogu pogledati.
Sljedeći puta, prvo sredi slike, a onda postaj ili stavi u naslovim 56k warn. : )