View Single Post
Staro 28.11.2006., 23:09   #1
Smartguy
Spiderpig
Moj komp

Smartguy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Thumbs up Poluhomemade vodeno konačno gotovo

> najveći problem je bio šta je izlaz na pumpi 13mm a svi ostali izlazi su mi bili 10mm. To se sredilio ovim reduktorom koji se vidi na slici:

spremnik je privremena improvizacija ali služi svrsi. Lagano ubacim led odozgo i sve super

dalje kopča za 775.:
e tu sam ja nastupio i skroz sam zadovoljan šta sam napravio:

dakle 4 vijka koji između sa svake strane imaju podloške da nebi došlo do dima
dalje:

na to dolaze ove tri lime koje su oko 2 ili 3mm debele nisam ni gledao
Izmjerio sam razmak između rupa i izbušio te lagano obradio. Kako radi se vidi sa slike ali eto objasnit ću:
Dakle ove dvije gorenje lime kroz koje prolaze vijci stežu ovu jednu koja je na bloku. dakle stežući ove dvije stežem blok. Stavio sam 4 najobičnije matice ali nastojat ću naći one šta ih možeš prstima odvidat i zavidat.
-->
Eto radim ga već dosta dugo... oko pola godine, ali zapravo je sveukupno potrošeno 10-15 sati na njega. Stari je odgovoran za blok a ja za ostatak

Zašto "poluhomemade"?
Zato šta je samo blok i kopča homemade a ovo ostalo je kupovno.

Blok:
iznutra:

poliranje prvo:

vodobrsuni papir P1000
poliranje drugo:

vodobrusni papir P1200
(trebalo je bit i treće ali nisam naša polirnu pastu ispod 50kn a bilo mi glupo davat toliko novaca samo da se nešto sjaji. nebi dobio ni 1C)

--->> najveći problem je bio šta je izlaz na pumpi 13mm a svi ostali izlazi su mi bili 10mm. To se sredilio ovim reduktorom koji se vidi na slici:

spremnik je privremena improvizacija ali služi svrsi. Lagano ubacim led odozgo i sve super

dalje kopča za 775.:
e tu sam ja nastupio i skroz sam zadovoljan šta sam napravio:

dakle 4 vijka koji između sa svake strane imaju podloške da nebi došlo do dima
dalje:

na to dolaze ove tri lime koje su oko 2 ili 3mm debele nisam ni gledao
Izmjerio sam razmak između rupa i izbušio te lagano obradio. Kako radi se vidi sa slike ali eto objasnit ću:
Dakle ove dvije gorenje lime kroz koje prolaze vijci stežu ovu jednu koja je na bloku. dakle stežući ove dvije stežem blok. Stavio sam 4 najobičnije matice ali nastojat ću naći one šta ih možeš prstima odvidat i zavidat.

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 29.11.2006. u 00:01.
Smartguy je offline   Reply With Quote