Citiraj:
Autor bobe
govorim o sony-u, točno o tom modelu, i obični mi programi puno bolje izgledaju na 3 god starom crt panasonicu, no kad se gledaju dvd-ovi sony je definitivno bolji
da netko ne shvati krivo, ne govorim da ova bravia ne valja, čakštoviše, bolj lcd nisam još ni vidio, samo kažem da je meni nepotrebna
|
Pa objektivno gledajući, većini ne treba bolje od Sony Trinitrona 72cm CRT.

To što će tri puta tjedno pogledati DVD definitivno nije razlog za LCD TV.
Zašto onda kupujemo LCD/plasma TV? Zato jer nemamo mjesta za CRT...ili se želimo busati o prsa pred frendovima(ovo je poznatije kao "ima l` `ko `vaki?" sindrom)...ili smo bolesni nusprodukti potrošačkog društva...ili jednostavno imamo previše novca...ili ne možemo bez novog kreditnog zaduženja, kad su krediti već tako "easy to get"...ili velikim LCD-om kompenziramo što su nam neke druge stvari kratke... Svatko ima svoje prave i skrivene razloge.
Naravno da nam ne treba LCD TV. Ali je cool kad se možeš mangupirati pred frendovima, uzbudljivo je baciti 10 000-20 000kn na nešto što ti je doista nepotrebno, god-like je dignuti kredu i grcati u dugovima, ispunjava ponosom kad ti TV ne zauzima kubni metar prostora... Ma ne slušajte me. Mislim da samo pokušavam samom sebi naći opravdanje da spiskam pare na LCD TV
Ovi Sonyi su nice! Ima li ko kakvo iskustvo sa pouzdanošću iz prve ruke? Kolika je garancija na njih?
Čitao sam za neke plasme da je vrijeme "poluraspada" oko 30 000 radnih sati. Koliko bi ovakvi LCD-i trebali trajati po nekakvim predviđanjima?