Citiraj:
Autor JohnyB
ok ....kad ti kažeš da je tako onda neka bude tako al ja ti kažem da je maxtor pouzdaniji disk od WD-a možda je WD bolji po performansama ....ali u vijeku nije ...
|
A ja te opet pitam, na koliko komada mi imas dati svoju evaluaciju? Trenutno *svi* Maxtori imaju uzasnu stopu vracenih diskova, znatno i bitno vecu od svih ostalih proizvodjaca, ukljucujuci i WD, da. Uzorak je nekoliko desetina tisuca brand masina, preko desktopa do ogromnih storage sustava.
(Iggy, jaaaaaaavi seeeeeeeee...)
Citiraj:
Autor Rivi
Ne mora značit. Ja apsolutno dijelim njegovo mišljenje šta se tiče Maxtora. Evo već nekih 3 godine mi dva Maxtora zuje u kućištu (oba Diamondmaxa), ukupnog kapaciteta 200+120GB i rade 24 sata dnevno (blaženi flat rate) i nemam problema s njima.
|
Super! U mojoj masini je 160GB ATA Maxtor a u susjednoj je 250GB SATA Maxtor, u istom nacinu rada. Oba jos uvijek rade bez problema. Kuc kuc! Znaci li to da bih opet uzeo Maxtor? Nikako...
Citiraj:
To šta s druge strane određeni broj korisnika Maxtora nije istima zadovoljan, ok, ali, moje je gledište drugačije. Na osnovu vlastitog iskustva, št abi trebao mislit??
|
To sto tebi, meni ili Dzoniju 3 diska doma (ne)rade kako treba, ne znaci *apsolutno nista*. Statisticki, Maxtor je trenutno najgori disk kojeg novac danas moze kupiti... Tko zeli isprobavati na svojoj kozi, well, be my guest...