Citiraj:
Autor m4Dm4X
A gle, ako ne mislis tako brzo mijenjat proc onda bih ja radje uzeo DFI NF4X Infinity... ipak imat ces PCI-E utor za grafu sto ti je veliki plus, jer neces moci ubosti neku jacu grafu na plocu zato sto su high end AGP grafe jako skupe i rijetke...
Jedino ako mislis sad uzeti ovu DFI nF3 LP i neku AGP grafu tipa 7600GT i onda kod sljedece nadogradnje mijenjati sve komplet onda tako moze 
|
Bio sam na GF2 MX400 4 godine...i bila mi je dosta :-) Igre me ne peru baš (jedina nova igra koju namjeravam stavljat je C&C: Tiberian War),a i one koje imam igram na minimumu (ne pere me svjetlucava grafika,meni je glavno da radi i da radi brzo)...ako bi stavio unutra 7600GT to bi me držalo jako dugo (oko 5 godina)...kod NF4X Infinity me muče 2 stvari:lošiji kondenzatori nego kod LP i senzor temperature laže (dakle automatska kontrola venta na procu neće šljakat...što mi je jako važno zbog održavanja stanja nečujnog kompa)...ako griješim,ispravite me...
P.S.- sa kojom bih mogao izvuć više iz svog Venice-a (uz dobru memu,naravno...planiram upiknut gigu ST CL3)