Citiraj:
Autor danijel68
eto, od tih silnih profesionalnih firmi na kraju se od deset poslanih upita javilo tri firme od kojih je samo jedna poslala ponudu...
i to na lijepih 95.000,00 kn + PDV...
server sa 3 sas diska, tape drive za backup, pet klijenata, software i usluga...
|
A nikaj novog, ja gledao za HPov server i sada, oni nemaju kao prodaju, mora ici preko msana, msan nemre nama isporuciti kao udruzi jednokratno, naravno mi bi platili. Sad pitanje, dal mozemo naci neku trgovinu, pa da ona naruci preko msanove veleprodaje, odgovor da ne ako ta trgovina ne misli i dalje to prodavati. Sad cemo opet ici opet HPu pa nek probaju to nekak isposlovati. Probali smo i preko nase udruge u SLO, ali kod njih je ista situacija. Kaj se tice maloprodajnog partnera msana kao sto je king, kaj to kao ima, cijena je prvo u qrcu, a drugo oprema je fiksna, znaci ne valja.
Sad. Ima li ovdje od vas koji se baviti time netko tko ima neke putove kako naruciti "custom" recimo HPov server, tj. neki put kako da on dodje u moje ruke, da sad bas ne moram ici jos vise preko granice!