Citiraj:
Autor gorluk
Ako baš moraš sada ubosti monitor, onda je taj 23" Philips bolji izbor sigurno. S-IPS matrica (ista kao i u 23" Apple Cinema Displayu), kvalitetan prikaz boje, odlični kutevi gledanja itd. A i meni je bolja opcija 23"@1920x1200 od 24"@1920x1200.
Ipak mislim da je bolje strpiti se još koji mjesec. Ipak je to ulaganje od 7-10k kuna, i koristiti ćeš taj monitor barem sljedeće 3 godine, ako ne i 5-6. Bilo bi IMHO glupo zbog malo nervoze kupiti lošiju / skuplju stvar.
|
Ma nisam više toliko siguran. Mislim da se stvari i neće tako jako promijeniti u 2007. Svi stalno najavljuju fenomenalne nove modele, a onda ih ili odgađaju u nedogled (ovaj BenQ, najavljen za kraj ljeta) ili isporuče nešto sasvim drugo (24" s-ips LG, koji izgleda da nema s-ips matricu) ili ih namijene samo jednom tržištu (24" s-ips NEC, samo za SAD). Do većih promijena bi eventualno moglo doći u zadnjoj četvrtini 2007. A tko će čekati do tad.
Osobno, pričekat ću još mjesec dana, kad bi se ovaj BenQ trebao pojaviti kod nas pa onda vidjet - meni je dilema taj BenQ ili philips. Inače, 23"philips mi je sve primamljivija opcija, a i malo sam skeptičan u vezi toga kad će se ovaj BenQ pojaviti kod nas (i koliko će koštati). Ili ako po*izdim, možda na kraju uzmem samsung 225, kao također nesavršen monitor, ali pun quratz jeftiniji.