View Single Post
Staro 27.11.2006., 11:16   #42
Vedran
Premium

Vedran's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Pa mislim da bi onda bilo najbolje sve zatvoriti. Sretni i vi i mi.
tor, nemojmo sad u ekstreme. Činjenica je da dok god search 'radi' kako radi, forum je polu-funkcionalan.

Član sam 10-15 foruma baziranih na vB-u i ovaj je jedini koji ima problema sa elementarnim stvarima tipa tražilica. FWIW, ni pola ih nije tematikom slično PCEu i admini nisu neki lumeni.

Treba vam resursa? Pa stimulirajte donacije... npr. tako da ograničite mogućnosti novih korisnika i da nagradne igre učinite ekskluzivnima za one koji materijalno doprinose sajtu.

Uvijek je lijepo imati velik broj korisnika, ali je onda iluzorno očekivati neku kvalitetu sadržaja na forumu. Kvaliteta i kvantiteta se (u većini slučajeva) isključuju. Vi se odlučite što je vama bitnije.

Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Sve je na dobrovoljnoj bozi, sponzostvo nula.
atha, ne znam koja je tvoja definicija sponzorstva, ali ja sam u stanju nabrojat 4 bannera na glavnoj stranici.

Citiraj:
Autor atha Pregled postova
To je jednih velikih 180° od onoga sto se vidi i cita vani. Rad ovdje se svodi na slobodno vrijeme van posla i ostalih zivotnih obaveza.
NHF stari, ali ako zbilja misliš da su vani većinom 'komercijalni' i da žive od toga, onda si u zabludi.
Vedran je offline