View Single Post
Staro 27.11.2006., 00:59   #9
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
aaaaaaaaaaaa PROBLEM RJESEN! Ne znam dal da budem ljut ili sretan.. ljut na sebe ili sretan da sve radi!

Doslo mi da probam jos jednom upalit komp..a posto sma ga u meduvremenu od jutra rastavljo na komade i nosio kod frenda di sam isprobo (sve osim na kraju maticne sa procem-big mistake) tako sam samo usteko u maticnu napajanje i graficku...bez tastature, bez harda koji je bio suspect itd... da na svoje iznenadenje nisam dobio ni sliku..nista. Vec sma se usro da je graficka u meduvremenu popljugala svoje
Onda sam dodao hard.. i na JOS vece iznenadenje komp je digo windowse... reko koji qrac! I skuzim da sam ga spojio drugim kabelom za maticnu...i pretpostavim da je mozda kratak spoj na mom kablu koji je omotan ko zmija oko kucista... i sad da skratim pricu, kabel je ispo OK, ali DVD-ROM koji je bio na drugom portu nije...... dakle kolko sam ja shvatio, otiso je DVD i dokle kod je on ustekan na istom kabelu ko i hard ja ne mogu bootat. Nisam pokusavao ga stavit na drugi kabel jer mi je i skoro drago da vise ne radi.. smece ne radi kak spada od prvog dana..toliko i Pioneeru!

Tak da.... eto, Tagan se ispostavio relativno pouzdan.. a jedan opticki vise manje nije tragedija.. barem mogu koristit komp bez njega. Sutra cu vjerojatno isprobat taj DVD samostalno na drugom kanalu...

hvala svima i pozdrav