Citiraj:
Autor Mr. M
A nisi vidio tog Anteca u Nitelu za preko 1000 kn? Nije ti bilo malo neobicno da je u Optimumu skoro duplo niza cijena? 
|
Kao prvo svaka ti čast TOČNO si pogodio o kojoj trgovini se radi ,ja ih nisam spominjao jer nisam htio radi jednog takvog slučaja raditi im antireklamu,a inače sam dosta stvari kupio od njih i zadovoljan sam uslugom.
Mislio sam da se radi o slučajnosti (baš im je nestalo) ,ali nakon tvoje intervencije kužim da se radi o triku pogrešnog mamca.
@Wolverine
Sad kužim da za cijenu mog (Hiper Type-R HPU-4B580 ) nisam zapravo ni mogao kupiti ANTEC NeoHE 550EC ,jer je cijena bila samo navlakuša da uvale nešto drugo .
Mislim da ipak nisam pogriješio u odabiru, jer sam pročitao nekoliko rewiev-a i riječ je stvarno o kvalitetnom (stabilnom,tihom) napajanju, uzeo sam u obzir (poučen tvojim tekstom) da vjerovatno malo lažu u vezi snage ,ali u svakom slučaju bit će dovoljno , s obzirom da ima atest za dvije grafe (SLI ) a ja koristim samo jednu. Moram biti iskren da osim testova , jako mi se sviđa završna obrada i kako su riješeni kablovi.
Molim te ako mi možeš izračunati koliko to napajanje zapravo ima ampera.