View Single Post
Staro 25.11.2006., 19:40   #9
Seafreak
Mali od soli...
Moj komp

Seafreak's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ako ti je i na Samsunga garancija godinu dana onda ti je svejedno...
LG je dobar, i par frendova sta su ga kupili samo imaju pohvale, sto se ne moze reci i za Samsung...
Preporucam ti da uzmes iiyamu, ali pokusaj vidit monitor prije kupnje ako ga ima iko na lageru. Posto nije pre skup moga bi se naci u kojem uducanu...
I svakako zatrazi da ga testiras uducanu prije nego ga platis. Snimi na stick onaj bad pixel programcic i sve boje prodji i dobro pogledaj. Takodjer kad budes gledao crnu pozadinu obrati paznju na krvarenje pozadinskog osvjetljenja. Obicno se istice na gornjem ili dolnjem dijelu ekrana.

Sta se tice pojave bad pixela, od mojih frendova sta imaju lcd-e nikome se nisu naknadno pojavili ali navodno ima slucajeva. Dapace nekima koji su ih kupili s mrtvim ili stuck pikselom odglavili su im se s vremenom. Ded pixele moras shvatiti kao bojku LCD tehnologije i kao takvu je prihvatiti. Na ekranu od 22" postoji veca vjerojatnost da ce se pojaviti nego na 15" ali novi paneli su sve kvalitetniji a sudeci po iiyaminoj reputaciji pikseli ti ne bi trebali biti problem...
Ja bi rado uzeo monitor. P.s. daj reci gdje si ga u BIH nasao u slucaju da budem isao gore i odlucim se za kupnju...
Seafreak je offline   Reply With Quote