Citiraj:
Autor Ph03n1x
ako se dvoumis izmedu p5b i ds4...prije ds4
naravno aw9d max je najbolji izbor, samo ako zelis dati 1720kn za nju
2x1gb kingmaxa ddr2 667
napajanje...seasonic s12-380/coolermaster supersilent 430w/silverstone element 500W/fortron 400w
|
1720-22%
znaci ipak da uzmem 667? :/ oce li se s novim biosima popravit sta situacija s tim memorijama pa ce mozda 800MHz bit uredu ili nece bit razlike? Ili je 800Mhz samo brojka kojom mame ljude, jer su mene namamili da ju kupipm ali sam u zadnjem casu ipak odlucio pitat experte
Citiraj:
Autor Razer
Pozdrav i tebi 
matična: koju god izabrao između p5b dlx i abit aw9 max nećeš pogriješiti...za to koliko ti misliš OC-ati...bi ti bila dovoljna i ''obična'' P5B ili DS4...
mema: uzmi kako ti je frend predložio Kingmax 667 ili GoodRam Pro 800...
btw...nisam čuo da se Abit kolje sa Kingmaxom, ali sam čuo da se GoodRam kolje sa Gigabyteom...
grafa: ok izbor iako bih na tvom mjestu možda bolje uzeo x1800gto...koja je malo jača...i na kraju...
napajanje: bit će ti sasvim dovoljno...
|
u 3 slucaja sam kupovao novi komp i da sam odlucivao sta cu uzeti, i uvijek sam stedio na maticnoj i svaki put mi se vratilo u facu. zato ovaj put ne stedim. sto se tice OC-anja bitan mi je stability. kad jednom clockam vise ne diram i tako ce stajat za vijeke vijekova. dok ne kupim novi :P
ATI mi ne dolazi obzir posto igram americas army i u invite ligi sam na TWL, CAL i HTGN. jako puno ljudi koristi nVidiu i daje im nepravedan advantage. nVidia ima taj color correction sto u armiji cuda znaci.