NIJE IM ISTO jedan s velikim drugi s malim... jao kak ne kužite.... ovaj s malim je u velikoj prednosti... tebi s velikim bez obzira kaj ti na ekranu izgleda ko da se krećeš normalno, ovaj s malim vidi svaki tvoj skok skretanje pucanj 999ms kasnije(to ne znači da on mora pucati ispred tebe 999ms, on tebe vidi normalno ak ne gubiš pakete samo npr lik s malim i velikim pingom se vide i ovaj se velikim hoda ravno i poželi skočiti-izbjeći metak ovaj s malim je dok si ti na njegovom ekranu skočio tebe već ubio jer treba 999ms da skočiš na njegovom ekranu od tvog stiska...)
ma neznam kak objasniti ak ne kužite žao mie....možemo demonstirat ja i neko na nekoj mapi di nema puno igrača ja dojdem s malim ti s velikim pa bumo vidli.... al samo da ne brkamo veliki ping i gubljenje paketa.... jer kad imaš veliki ping onda ne lagaš samo svaki tvoj stisak po tipkalu se vidi na ovom s malim pingom 999ms kasnije... ovaj s malim ne treba niš tebe predviđavati gdje ćeš se ti stvoriti, samo nekaj malo jer ipak i 50 pig se osjeti.... dok ti s velikim moraš puuuno predviđavati... ti ak imaš veliki ping ne smetaš drugima nimalo, baš nasuprot, fino im je jer te kolju ko iz pi.... jedino ak gubiš pakete e onda je gadno jer se onak krećeš ko teleportiraući se svaki metar-dva....
koje skužio drago mie ko nie žao mie uglavnom za mene eod....