View Single Post
Staro 24.11.2006., 13:27   #18
yeti
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Napokon!.......se cini da je problem rijesen. Uspjesno snimih audio cd (od mp3-ca) i slike na dvd.

Prvo sam u ide/ata controllers napravio uninstall jedinog sto sam tamo imao - neki nvidia controller i restartao. Nakon toga je komp sam iznova detektirao primary, secondary i nvidia controller (ali ovaj put neki malo drugacijeg naziva) tako da sam konacno i u tom izborniku dobio primary i secondary zajedno s tim advanced options menijem u kojem se moze provjerit dal je ukljucen DMA (i bio je automatski na "available"). Dosad je DMA bio off, sto se vidi i u ovom log-u, a nisam ga imao gdje ukljucit.

Sad me jos samo zanima sto znaci taj "short lead-out" koji se pojavljuje prije zavrsetka snimanja (ali ne kao error) ?
I kak se najjednostavnije moze provjerit (s kojim programom) kvaliteta zapisa? Dok sam po netu trazio rjesenje ovog problema vidio sam par komentara za LG H22L o katastrofalnim zapisima (naravno bilo je i potpuno suprotnih). Nije da sumnjam da je lose snimljeno, nego cisto znatizelje radi...

I hvala svima na savjetima. : hello2 :
yeti je offline   Reply With Quote