Tema: Reputation?
View Single Post
Staro 24.11.2006., 13:20   #152
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Štani dok opet ne napraviš bažul šalatu-onda ćemo razgovarati.

Kaj se tiče reputacije-nisam baš oduševljen sa tim.
Zašto?
Zato kaj na primjer 20-30 ljudi koji se znaju međusobno mogu jedni drugima nabijati rejting.

Ili flejmati nekog čije im se mišljenje ne sviđa.

Sa druge strane ima forumaša koji su stručni i znaju uvjek odgovoriti i pomoći ali "uživo" ili preko neta nisu sa nikim posebno "dobri".

I onda će 20-ak LOL-aša sebi i škvadri nabiti rejting a gorenavedeni koji rijetko piše na forumu ali uvjek da dobar i stručan savjet-imati "loš" rejting...
Makar sam friski na forumu: slazem se s gore navedenim, pa nebi bilo lose da kod reputacije svi mogu vidjeti za svakoga ko je kako glasao.
Time bu se izbjeglo medjusobno dizanje rejtinga, a kaj je po meni jos bitnije vise se nece dizati ili spustati nekome rejting bez veze ili na "lijepe oci", sto nije zabranjeno, ali nije objektivno.
Ovime bi se izbjegla anonimnost forumasa i svako bi mogao jos malo bolje ocjeniti lik i djelo pojedinih clanova foruma.
Obzirom da svi stojimo iza napisanih rijeci ne vidim razloga da netko ima potrebu da se iza necega skriva, a to je ovdje anonimnost.
Ako neko ima poterbu pohvaliti ili pokuditi nekog to moze uciniti ucinkovito na taj nacin da se moze vidjeti na jednom mjestu. Sada je to lijepo rijeseno s trgovcima.

Ispravite me ako grijesim.
rib@ je offline