View Single Post
Staro 23.11.2006., 22:22   #1
John
Registered User

Datum registracije: Dec 2005
DFI Infinity NF4 Ultra, problem pci

Imam gore spomenutu plocu i znala se blesirat... npr. monitor moram ukljucit nakon kompjutera, jer inace ako prvo ukljucim monitor, pa nakon toga racunalo, racunalo se normalno boota (cujem ), ali monitor se ugasi i nikak ga ne mogu upalit ?! Modem mi je znal samo nestat s Device liste. Pa ga premjestim na neki drugi PCI slot i tamo onda neko vrijeme radi ok. Tv tuner mi je zacudo dobro radio. U biti sve pomalo u vezi periferne sabirnice je znalo zezat. Ostale stvari tipa igre itd. je dobro radilo... Odneso sam na servis (HGspot) prije 2-3 tjedna i tip danas mene nazove i kaze da ovlasteni servis kaze da je s plocom sve ok ?! Ja ono wtf, a jos sam naglasil testirajte pci sabirnicu. Ne kuzim kak nisu nasli nikakav problem. Imal sam prije Gigabyte K8N-SLI i sad MSI NF4 ultra Neo4 s potpuno istim komponentama (ploca naravno razlicita) i sve je ok. Samo mi je ta DFI pravila probleme i sad kazu da je s njom sve ok ?! Kak je to moguce ? Da li treba jos sta podesit ? U BIOSu, da ne radi takve probleme ? BTW cital sam da DFI ploce imaju problema s odredenim memorijama, tako da sam testiral s TwinMOSom i Kingmaxom.

pozdrav
John je offline   Reply With Quote