Citiraj:
Autor flare
profesor je jedan, klinaca je +30 u svakom razredu....i ti samo dajes, i dajes energiju, a skoro nista ne dobivas nazad...
|
Jep, nas je 30, i opet je profesor jači...kad ti dođe lik iz povijesti..i vidi Srbija, Novi Sad kao rodno mjesto...ehehe...prvo, citiram: ,,A je, nisi iz ove države ali Hrvatsku povijest bi barem mogao naučit"...a da nepričam kako izgleda odgovaranje sada, kad je tu hrvatski preporod, i načertanije iliti velikosrpska ideja...
Dalje, kad ti uleti profesorica (da, žena) iz hrvatskog sa : ,,Ako je netko pravi ustaša onda sam to ja..." te nastavi sa "Ma balavci jedni...jeste zatucani i tupavi..."
Kad jedna profa iz matematike, razrednica, nakenja polovici roditelja na informacijama da je baš njihovo djete organiziralo grupno markiranje...pazi, svakom roditelju je rekla da je njen/njegov sin organizator...i kad ti da opomenu za jedan neopravdani, a ukor za drugi...koga ti tu treba biti žao...potplaćenih profesora...ne, nimalo...dok se ovaka sranja dešavaju, dok lik iz tjelesnog dolazi pijan, profesor iz računalstva nema pojma, a profa iz hrvatskog ("The ustaša") govori "hiljadu" a kenja o hrvatskom...nebi im ni kunu više dao...
Zbog takih profesora dođem doma, nemam volje za učit jer znam da će ga opet kenjat na veliko, i da nemam šanse protiv njih...a žalit se...yeah right, sa kleopatrom za ravnateljicom (koja je zamalo dala liku ukor jer ju je pozdravio sam bok, a ne dobar dan) nema opet boga za izvlačenjem debljeg kraja...i da, opazi koji sam prosjek imao... 4.46 ...nije li predivan...i kad budem išao na upis za fax, ta će mi se godina bodovat jednako ko liku sa 3.5...presavršeno...
A vi sad dalje pričajte...ja štrajk ne podržavam, ali da, paše mi, cjeli dan se vozim, danas bio na Jarunu u sk8 parku...