Tema: strajk
View Single Post
Staro 23.11.2006., 18:37   #40
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
JoOOOOOj opet ti jadni siroti profesori....

Nemogu, a da ne reagiram. Najteži posao? ROFLMAO LOL.

Kak je medicinskim sestrama? Njima je brijem pljuga. Jel? Rengen tehničarima, fizoteraputima, sestrinstvo? Ha? To je pljuga jel? Takva je pljuga da rade za 3500kn i NIKAD se ne žale. Da štrajkaju bilo bi mrtvih. Naravno štrajkat nemogu jer su pod zakletvom? Ti moram Hipokratovu tu napisat?

Citiraj:
placa: dok sam radila u skoli imala sam 4000 kn, s polozenim strucnim ispitom i 7 godina staza...dok je istovremeno neka sluzbenica u nekoj drzavnoj sluzbi sa zavrsenom srednjom ekonomskom skolom imala 5 500 kn
Joj daj Flare molim te nemoj me klat. Ko ima 5500kn plaču u državnoj? Hebote led pa stara mi je mr.sc u jednom od ministarstava pa ima manju plaču od tebe i to puno manju. Daj molim te nemoj kakit bezveze. Svima nam je tesko u rvatckoj, al ko nam kriv. Svi su podplačni. Studenti imaju lose uvjeti zivota, itd... i kaj sad? Da strajkamo ?

Nece biti nista bolje dok jedan kamijondija, smetlar, čistačica, zidar, mehaničar ima istu plaču ko osoba sa fakultetom.

NHF, bilo kome, ali ovaj strajk nece izvuci nista dobro. Nastava ce se odrađivati subotama, a plače vam nece biti veče.
Fleks je offline