View Single Post
Staro 23.11.2006., 14:35   #247
Rijecanin
Premium

Rijecanin's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor drago7 Pregled postova
Ko sad nebi uzo tu karticu za -22%
Ja prvi...

Mislim jeste ga zaspamali ovaj topic, strašno nešto.... I dosta više s tim spikama "ne isplati se", 2biti će jeftinija kad izađu igre koje je podržavaju" bla bla bla.... to je znao i onaj koji ju je kupovao, ali jebiiga... guba je imati uber gravulju...

Nego meni je u toj spiki jedna stvar puno više kretenoidna od davanja 5K kuna za grafičku (netko na cigarete, netko na kurve, netko na grafičku, sve i tako ide u vjetar), a to je da će je piknuti u ubogi 19 inchni LCDić što po meni nema apsolutno, ali apsolutno nikakvog smisla...

Doduše, ni Pero nam nije bolji, GX2 uboden u 913N je po meni ekvivalent 6800 Ultra kartici ubodenoj u Phillips 14c monitor [stariji će ga se sjetiti]...

Zašto ljudi davaju sulude količine novca za komad hardwarea koji je zabijen ispod stola i nakon godinu dana nije nimalo uber, dok istovremeno blesaju u kakav siroti jeftikaner od monitora na kojemu bi oči trebali pasti jr bijond maj abiliti tu andrstend...

Da je Drago ubo GTX-icu uz 24" Dellov wide, riječi mu ne bi rekao, ovako.... kako se ono kaže... 100 ljudi 100 ćudi, 100 žena..... 200 sisa :-)
Rijecanin je offline