22.11.2006., 21:34
|
|
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Autor Rijecanin
Ne bih se baš složio u potpunosti s ovime, ako je prije desetak godina broj zaposlenih i bio prevelik, onda danas nipošto nije... Mislim koliko je samo fixna telefonija evoluirala od onda, uzmi samo ADSL i IPTV, ostalo da i ne spominjem... Gomila je tu poslam kojeg obavlja sve manji broj ljudi i usluga je sve jadnija...
Što se tiče nebrige za kvalitetu usluge, LOL, ali totalni lol... ne znam samo kako suvlasnici toleriraju ovakav jad i nerad... od apsolutnog monopoliste će se ovim tempom kroz dvije ili tri godine izgubiti polovica tržišta... ne treba ni spominjati da su kod uslužnih kompanija korisnici tako reći SVE!... Strašno,ali strašno... jad, bijeda i teški čemer....
|
Ma kužim ja tebe, radi se rezanje troškova ovdje kod nas gdje ne treba da bi se povečala dobit i DT izvukao iz sra....a vani. Ali ovdje je bitno samo što prije okrenuti što veću lovu, za tržište se nemoraš boriti jer ti je država omogučila legalan monopol, tako da korisnici nemaju izbora mogu samo plakati i čekati. Dalo se sve u marketing i prodaju a tehničko osoblje ko je.....e.
|